Beoordelingen van Las Vega Harderwijk

Recente recensies van Las Vega Harderwijk

5 sterren na 36 reviews

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Eindelijk kan ik ook makkelijk vegan eten bestellen. Ik had de gyros besteld en daar zat jammer genoeg niet de champignons en bonen bij die op de site erbij stonden, gebeld en blijkbaar is het gerecht aangepast maar online nog niet. Bij volgende bestelling krijgen we wat extra als compensatie. Erg netjes. Het laten bezorgen duurt nog steeds wel erg lang,langer dan een uur komt zo voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alles nog goed warm bij bezorging. Netjes op tijd prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 1945 komen. Amid (hoop dat ik het goed schrijf) belde om 1940.dat ze het niet zouden redden en dat het een kwartier tot 20 minuten later zou worden. Precies om 20:00 werd het netjes bij ons afgeleverd. Het eten was was geweldig, wij zijn blij met de goede service.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd afgeleverd. Alleen 1 product was een andere smaak dan besteld. Verder lekker en vooral leuk zoveel vega keuzes zeker nog een keer wat anders proberen. Hoop dat ik dan wel krijg wat besteld heb.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Kapsalon shoarma en bietenbal. Helaas zat er geen vegankaas of groenten bij de kapsalon. Volgende keer beter?

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Optijd en snel bezorgd

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en top dat het vegan is! Helaas ontbrak bij de shoarma de knoflooksaus en het brood dat genoemd stond. En bij de sateschotel ontbrak de bananenchips. Verder voor herhaling vatbaar.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt langer dan een uur en bij gemengde bestellingen (dus vegan en niet-vegan) is niet duidelijk wat vegan is. En ik was niet zeker of mijn vegan portie überhaupt vegan was, want de kaas over de kapsalon heeft zich als echte kaas verhouden en bij de twee verschillende knoflooksausen stond niet op, welke vegan is (wij hadden twee kapsalons, een eentje ervan moest vegan zijn)

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom wat vergeten. Niet telefonisch bereikbaar en ook niet terugbellen. Eten is niet bijzonder. Wij bestellen hier niet meer.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, goed bereid, maar kleine porties. We hadden quesedilla besteld, maar ik denk burrito gekregen. Gelukkig wel lekker. Goeie kwaliteit eten, maar wat ons betreft mag het wat royaler.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal om 17:00 een grote bestelling voor 7 personen geplaatst. Ik had de eerstvolgende bezorgtijd gedaan, de verwachting zou 3 kwartier zijn. Om 17:40 wordt ik gebeld door een vriendelijke medewerker dat door grote drukte de bezorgtijd iets uit zal lopen, ongeveer 10 minuten. Erg fijn om zo gebeld te worden en hiervoor een duimpje naar de ploeg daar! Het eten was weer perfect, zelf daar met 2 personen al eens besteld maar ook de andere 5 aanwezigen waren enorm onder de indruk. Het eten was warm, alles zat erbij en echt alles was heerlijk! Schotels, quesadillas, kapsalons, burgers, bitterballen, bieterballen en gebakken banaan. Dit is de nr. 1 favoriet van onze restaurants in de omgeving!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gezocht naar een vegetarische/vegan restaurant, en eindelijk is die hier. Heb een aantal keer besteld en het was super lekker en zal het nog veel vaker doen. De combinatie tussen openingstijden van de site en de harderwijk eet app is niet altijd duidelijk (bij de ene gesloten bij de ander open) maar na een telefoontje kwam het dan wel goed.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Ze hebben een klein foutje gemaakt met de bestelling waardoor wij 2x taco's kregen in plaats van 1x taco en 1x gebakken banaan. Ik heb gebeld en dit is meteen enorm snel en goed opgelost, super!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Veel vegan opties. Erg prettig. We wisten alleen niet of de knoflooksaus ook vegan was.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd, eten was heerlijk 🤤. Zo fijn dat ze vegan maaltijden hebben! Een dikke 10 wat mij betreft 😃

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer was het eten weer heerlijk. We hadden de kapsalon shoarma, broodje shoarma, bitterballen en later op de avond de quesadillas met nutella en banaan. Echt heerlijk. De bezorging was ook beide keren weer precies op tijd en het eten was goed warm. Het enige minpunt was dat de bitterballen koud waren. Al het andere eten was gloeiend heet maar de bitterballen waren koud, deze zijn te vroeg bereid denk ik. Maargoed dat mocht de pret niet drukken, de smaak was heerlijk en we hebben weer enorm genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal lekkere snacks besteld voor de vrijdag avond. Wat was het- stuk voor stuk- heerlijk!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was al enige tijd opzoek naar vega/vegan 'junkfood' in de omgeving van Harderwijk. Toen kwam Las Vega op mijn pad en man, wat werd ik omver geblazen. De bezorging was mooi op tijd en het eten was werkelijk waar heerlijk. Ik had de Kapsalon Shoarma en de Taco Mexico en kan niets anders zeggen dan: Perfect! Ik zal hier zeker veel vaker gaan bestellen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Er was een technische fout, waardoor er ineens bestelling op dinsdag konden worden geplaatst terwijl ze eigenlijk dicht zijn die dag. Heel vriendelijk telefoontje, direct alles willen oplossen. Geld krijg ik terug en mag mijn bestelling een andere dag gratis ontvangen. Toppers!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten! Ik ben groot fan!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was al een fan van Surifood maar ben heel blij met de vega mogelijkheden! Tot nu toe vind ik alles heerlijk.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte geweldig en de prijs-kwaliteit verhouding is prima Of de verpakkingsbakjes biologisch afbreekbaar zijn weet ik niet. Het plastic tasje waarin het zat in elk geval niet biet zou fijn zijn als daar verandering in komt (papier of karton). Service verder uitstekend.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!! Het was ook nog heerlijk warm! Zeker vaker bestellen :)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte erg goed, was snel en warm bezorgd. Dit soort ondernemingen maakt het voor iedereen makkelijker om af en toe vegetarisch te eten. Absolute aanrader!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd dan gepland, maar keurig over gebeld. Hele aardige en attente bezorgster. Eten was goed warm, erg lekker en ruime porties. Kreeg een gratis blikje drinken erbij. Top dat er nu een vegetarische maaltijdbezorger is in Harderwijk! Absoluut een aanrader.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede service, ik kreeg er zelfs een blikje drinken gratis bij!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en netjes bezorgd alleen was het niet zo warm meer

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond weer heerlijk gegeten! Dankjewel, voor de service, het bezorgen, het super lekkere eten en het blikje!! Tevreden klant!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Het enige wat opviel was dat er op de site dingen anders stonden dan dat je kreeg. Geen cassave, sla, tomaat etc waar dat wel bij hoorde te zitten. Verder niks op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was blij verrast met een vega restaurant. Het eten was heerlijk! Bezorging was prima!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het super om vegetarisch te kunnen bestellen. Het was wel lekker , maar doordat het al erg was afgekoeld niet zo lekker meer. Wellicht handig als het warmen bij jullie klanten aan kan komen . Complimenten voor de bezorging Netjes voor de deur gezet en eet smakelijk gewenst

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die sate spiesjes, echt goddelijk!!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld ,was heerlijk ook mooi op tijd ,ga zo door

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld echt super lekker vegetarisch eten.